Bremen’den İznik’e Dostluk Eli

0

Bremen Galatasaray Taraftar Derneği’nin yürüttüğü ‘Dost Eli İznik 2022’ Projesi kapsamında İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta beraberindeki heyet ile birlikte Almanya’ya gitti.

Bremen Galatasaray Taraftar Derneği’nin başlattığı “Dost Eli İznik 2022” Projesi kapsamında Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, meclis Üyeleri Ramazan Sert ve Halil Arslan ile birlikte Almanya’ya gitti.  Yardım tırında tekerlekli sandalyeler, hasta yatakları, okul çantaları, ayakkabılar ve bir çok tıbbi malzemenin bulunduğunu belirten başkan Usta “yardım tırını hep birlikte yükledik. İçerisinde bulunan tüm malzemeleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tek tek ulaştıracağız” dedi.

İznik Belediye Başkanı kağan Mehmet Usta yaptığı açıklamada “Dost Eli İznik 2022 projesi kapsamında içerisinde tekerlekli sandalyeler, hasta yatakları, okul çantaları ve tıbbi malzemelerin bulunduğu yardım tırını Konsolos Muavinimiz Ahmet Bekir Göksu, Bremen Eyalet Milletvekili Oğuzhan Yazıcı, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanımız Hidamet Asa, Bremen Galatasaraylılar Derneği Başkanı Hasan Küsneci, UID Başkanı Kemal Acar ve İznik Belediye Meclis Üyelerimizin katılımıyla İznik’e uğurladık. Bu süreçte Bremen Galatasaraylılar Derneği Başkanı Hasan Küsneci nezdinde İznik Belediyesi heyetimizi Almanya’da misafir eden Ali Doğan, Turan Özbek ve Emre Altınışık kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yardım tırında bulunan tüm malzemeleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tek tek ulaştıracağız” dedi.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.