DÜŞÜNÜR KOLEJİ KABUL SINAVINA YOĞUN KATILIM

0

İznik’te Dırazali Mahallesinde atıl durumda bulunan okul binası, yeni eğitim öğretim sezonu ile birlikte Düşünür Koleji olarak hizmet vermeye başlıyor. Hafta sonunda yapılan okula kabul sınavına yoğun bir katılım gerçekleşti.

Düşünür Koleji Eylül ayında hizmette

Türkiye genelinde 72 kampüsü bulunan, bölgede Orhangazi ve Gemlik’te şubeleri bulunan Düşünür Koleji İznik’te hizmet vermeye başlıyor. Dırazali Mahallesinde uzun bir süredir atıl durumda bulunan özel okul binası 2022-2023 Eğitim Öğretim sezonundan itibaren Düşünür Koleji olarak hizmet vermeye başlıyor. Düşünür Koleji, eğitimdeki kalitesi ve tecrübesini İznik’te sunmaya hazırlanıyor.

Ana Okulundan Fen lisesine kadar

Düşünür Koleji Eylül ayında başlayacak olan 2022-2023 Eğitim Öğretim sezonuna Ana Okulu, İlk ve Ortaokulun yanı sıra Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi ile hizmete girecek. Düşünür Koleji kaliteli eğitim anlayışı ile yeni sezon kayıtlarına da önümüzdeki günlerde başlayacak.

Kabul Sınavına Yoğun Katılım

Eylül ayında hizmete girecek olan kolej için 9-10 Nisan tarihlerinde 3-4-5-6-7-8-9-10-11. sınıflar için okula kabul sınavı gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın olduğu sınava yaklaşık 500 öğrenci katıldı. Düşünür Koleji Genel Müdürü İrfan Urhan sınava katılan öğrencilerin velileri ile toplantı yaparak okul ve eğitim sistemi ile ilgili bilgiler verdi.

Urhan, toplantıda Düşünür koleji olarak donanımlı bir kadro ile İznik’te fark yaratacaklarını ve  damga vuracaklarını belirterek her yönüyle standartların üstünde, beklentilerin çok üstünde hizmetlerle sizlerin karşısında olacağız. Bizim mottomuz  farklı düşün, fark yarat özgün ol. Dolayısıyla biz farklı düşünen ve fark yaratan bireyler yetiştirmek için yola çıktık. İznikli de bu farkı görecektir dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.