Başkan Usta’dan İznik Gençliğine Müjde

Yüzme Havuzu, Spor Salonu ve Gençlik Merkezinin ihalesi 17 Mayıs’ta

0

İznik Belediyesi tarafından Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çok Amaçlı Spor Salonu ve gençlik merkezi projesi ihaleye çıkıyor.

Spora yaptığı yatırımlar ile taktir kazanan İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta geçtiğimiz hafta İznikspor için yapacağı çok amaçlı tesisin ardından İznik’te uzun yıllardır vaad edilen ve bir türlü yapılayan yüzme havuzu ve spor salonu ihalesinin 17 Mayıs Çarşamba günü yapılacağını müjdeledi.

İznik Belediyesi tarafından ihale süreci başlayan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu,  Çok Amaçlı Spor Salonu ve Mahalle tipi gençlik Merkezi yapım işi yer tesliminin ardından 210 gün içerisinde yüklenici firma tarafından yapılarak teslim edilecek.

Yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 1259 m2 alana sahip olurken, Çok amaçlı spor salonu 895 m2, Mahalle Tipi Gençlik Merkezi ise 350 m2 alana sahip olacak.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta konuyla ilgili açıklamasında “Uzun süredir çalışmaları devam eden ilçemizin önemli projelerinden biri olacak Yarı Olimpik Yüzme Havuzu,  Çok Amaçlı Spor Salonu ve Mahalle Tipi Gençlik Merkezi’nin yapım ihalesi gazetede yayımlandı. İhalesi 17 Mayıs Çarşamba günü belediyemizde gerçekleşecek. Bu süreçler kolay süreçler değil önünüze bir çok engel çıkıyor gençlerimize bu tesisi kazandırmak için çok emek verdik ve sonunda bunu gerçekleştireceğiz. İlçemiz gençlerine, hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

nik, iznikspor,

Leave A Reply

Your email address will not be published.