MUHTAR ÇETİN DÜNYA EVİNE GİRDİ.

Gürmüzlü mahallesi Muhtarı Zeynel Çetin hayatını Gülcen Kuş ile birleştirdi.

0

Ayşe–Mustafa Kuş çiftinin Güzel kızları Gülcan ile Mersiye –Hüseyin Çetin çiftinin oğulları Gürmüzlü Mahallesi Muhtarı Zeynel Çetin gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Geçtiğimiz Pazar günü Gürmüzlü Mahallesinde Mevlit ve yemek ikramı ile başlayan Düğün cemiyetinde Köyde adım atacak yer kalmadı. Genç muhtarı sevenleri yalnız bırakmadılar. Köyde gerçekleşen cemiyete İlçe Kaymakamı Recai Karal, Ak Parti Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, İznik Belediye başkanı Kağan Mehmet Usta, Bursa Büyükşehir Başkan vekili Fethi Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı Asiye Çalışkan ve Yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Küçük ve Yönetimi, Sivil Toplum örgütlerinin temsilcileri, Muhtar arkadaşları ve davetliler katıldı.

Genç çiftin düğün eğlencesi Demir Düğün salonunda gerçekleşti. Düğün törenine Kuş ve Çetin ailelerinin misafirleri ve davetliler katıldı. Alkışlar arasında salona giren Gülcan ve Zeynel çifti düğün danslarının ardından kestikleri pastayı birbirlerine ikram etti.

Misafirlerin gönüllerince eğlendiği düğünde genç çift gece boyunca pistten hiç inmezken arkadaşları ve akrabaları ile doyasıya eğlendiler.

Muhtar Zeynel çetin ve eşi Gülcan Çetin, tebrik yağmuruna tutulurken; Çetin ve Kuş aileleri de büyük mutluluk yaşadı.

 

İznik Gazetesi olarak Gürmüzlü Mahallesinin genç, çalışkan ve sevilen muhtarı Zeynel Çetin ve müstakbel eşi Gülcan hanımı tebrik ediyor ve genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.