BAŞKAN SARGIN’DAN VEFA ZİYARETLERİ

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın sergilediği vefa örneği ile Ak Parti’nin kuruluşundan bu güne görev yapan geçmiş İlçe Başkanlarını ziyaret etti.

Ak Parti’nin kurulduğu 2002 yılından bu yana görev yapmış geçmiş İlçe Başkanlarına ziyarette bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ziyaretlerde yaptığı açıklamada “Ak Parti teşkilatları kurulduğu 2002 yılından bu yana birliği ve beraberliği ile ön plana çıkmış ve milletimizin teveccühünü de yine bu birlik ve beraberlik duygusuyla kazanmıştır. Partimizin değişik kademelerinde zaman zaman nöbet değişimleri olmuş ve bu değişimler birliğimizi ve beraberliğimizi daha da arttırmıştır. Ak Parti mensupları vefalı duruşlarıyla her zaman örnek olmuştur. Bizlerde her zaman olduğu gibi nöbetlerini devreden arkadaşlarımızla bir araya geliyor ve ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugün de partimize hizmet etmiş geçmiş dönem ilçe başkanlarımızı icra ettikleri işlerinin başında ziyaret ederek, hasbihal ettik. Bu vesile ile kendilerine Ak Parti’ye ve milletimize etmiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ak Parti İznik İlçe Teşkilatı geçmiş dönem ilçe başkanları Ramiz Tınaz, Abdullah Öner ve Tamer Mahmut Hersek, Belediye Başkanı Osman Sargın’a vefakârlığı ve ziyareti dolayısıyla teşekkür ettiler.

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.