BAŞKAN SARGIN’DAN ÇAT KAPI ZİYARETLER

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın vatandaşların zilini çalarak çat kapı ziyaretler gerçekleştiriyor. Vatandaşların gerek sofrasına ve gerekse de evine konuk olan Başkan Sargın’ın bu ziyaretleri İznikliler tarafından takdirle karşılanıyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın bir ilke daha imza atarak İZBİM görevlilerini sahada görevlendirdi. İznik mahalle ve sokaklarını ev ev dolaşan yetkililer, sorunları, talepleri ve memnuniyetleri birebir yapılan anket çalışması ile sürdürüyor.

İZBİM çalışmalarına zaman zaman Belediye Başkanı Osman Sargın’da katılarak, Vatandaşların dertlerini,sorunlarını ve önerilerini dinleyerek yetkililere anında sonuçlanması için talimat veriyor.

Altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın” Şükürler olsun geldiğimiz günden bugüne kadar verdiğimiz sözlerin %99’unu tamamladık. Altyapı çalışmaların bitmesinin ardından üstyapı çalışmalarına geçtik. İlçemiz de 120 kilometrelik yolu yeniden dizayn ettik. Tüm bu çalışmaların yanı sıra vatandaşlarımıza da gerçekleştirdiğimiz çat kapı ziyareteler ile duygu ve düşüncelerini alarak taleplerini değerlendiriyoruz. Şükürler olsun ki vatandaşlarımızdan güzel sonuçlar alıyoruz. Ekiplerimiz sahada yaptıkları çalışmaları ve verileri bizlere tek tek bildiriyor. Çözüm odaklı hareket ederek vatandaşlarımızın memnuniyeti için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

İZBİM ekipleri ile her gün sonunda toplantı düzenlenerek vatandaşların talepleri ve dilek ve temennileri oluşturulan sistem ile ilgili birimlere havale edilerek takibi yapılıyor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.