BAKAN SOYLU VE PAKDEMİRLİ İZNİK’TE

0

İznik bölgesinde gerçekleşen yağmur, dolu ve sel felaketi sebebiyle zarar gören arazileri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tarım-Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ilgili kurum amirleri ile birlikte yerinde incelediler.

İznik Müşküle Mahallesi Çınaraltı Mevkiinde heyeti İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkan Vekili Zeliha Peşte, AK Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ve Müşküle Muhtarı İsmail Çalık ile ilgili kurum ve kuruluşların yetkilileri karşıladı. Bakan Soylu ve Pakdemirli’ye ise Ak Parti Bursa Milletvekilleri, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile ilgili bakanlık yetkilileri eşlik etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tarım-Orman Bakanı Bekir Pakdemirli burada kendinisi karşılayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ardından sel felaketi ve dolu felaketinden zarar gören zeytin bahçelerini yerinde gören heyet vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderileceğini dile getirdiler.

 

eskişehir medyum

Leave A Reply

Your email address will not be published.