BAŞKAN ASA “BU MESELE İZNİK’İN MESELESİ”

Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa İznik Zeytin Kooperatifi Başkanı Ali Bulut ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta'yı makamında ziyaret ederek destek verdi.

0

İznik Belediyesi’nin Çakırca Mahallesinde eğlence mekanı adı altında pavyon olarak işletilen ve hukuksuz inşa edilen kaçak yapının yıkılması üzerine bir çok kurum ve kuruluştan destek ziyaretleri sürüyor.

Bu meselenin Kağan Mehmet Usta’nın şahsi meselesi değil İznik halkının meselesi olduğunu belirten Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa “Başta İznik halkı olmak üzere, Muhtarlarımızın , sivil toplum örgütlerinin İznik belediyesinin almış olduğu kararı desteklemesi ve belediyenin yanında olması gerekmektedir. Bu mesele İznik’imizin geleceğinin meselesidir ve siyaset üstüdür. Halkın tamamını ilgilendiren ortak bir meseledir.
Dört medeniyete başkentlik yapmış olan güzel İznik’imizin adının bu tür mekanlarla değil, Eşref Oğlu Rumi Hazretleri ile Abdulvahap Sancaktar’i Hz. ile Şeyh Kudbettin ile , Davud-i Kayseri ile , tarihi yeşil camii ile , Ayasofya camii ile Surları ile medreseleri ile, tüm tarihi ve doğal güzellikleriyle anılmasını istiyoruz. Bütün halkımızı bu konuya duyarlı olmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.