Bursa polisinden dev operasyon! 79 kişi gözaltında…

Polislerin operasyona çıkış anları ve nefes kesen takipleri, zanlıların evlerine yönelik baskınlar da polis kamerasıyla an be an kaydedildi.

0

Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 1500 polisin katılımıyla Bursa ve İnegöl merkezli İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Yalova, Siirt, Sakarya illerinde uyuşturucu tacirlerine sabaha karşı operasyon düzenledi.

Bursa merkezli 6 ilde 1500 polisin katılımıyla gerçekleştirilen dev uyuşturucu operasyonunda 79 kişi gözaltına alındı. Şafak vakti narkotik ve özel harekat ekipleri uyuşturucu tacirlerinin kapılarını koç başlarıyla kırdı. Kaçmak isteyenler termal dron ile takip edilerek gözaltına alındı. Operasyonda 223 kilogram sentetik kannabinoid, 12 bin 400 uyuşturucu hap, 500 gram metamfetamin, 10 kilogram esrar, kokain ve 4 tüfek ele geçirildi. Türkiye’de ilk kez operasyon anında uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 500 bin TL, 12 ev, 12 araç, 3 tarlaya da el konuldu. Zanlılardan 23’ü tutuklanırken, 56’sının emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.