ESNAFA KREDİ LİMİTİ 1 MİLYON TL OLDU

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği, yatırım kredisi üst limitini 500 bin TL’den, 1 milyon TL’ye yükseltti.

0

İznik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Uslu , esnafa kredi müjdesini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Recep Uslu , paylaştığı bilgilendirmede,

“Esnaf ve Sanatkârlarımızın Kooperatiflerimizin Kefaletiyle Türkiye Halk Bankasından kullanmış olduğu Yatırım Destek kredilerinin ( İş yeri alımı ve Taşıt alımı ) şahıs üst limiti 500.000 TL iken, Esnaf ve  Sanatkârlarımızdan gelen yoğun talepler üzerine; Genel Başkanımız Sayın A.Kadir Akgül Beyefendinin çabalarıyla, 14 Mart 2022 tarihi itibari ile Yatırım Destek Kredisi üst limiti 1.000.000 Türk Lirasına yükseltilmiştir. Esnaf ve Sanatkârlarımız Yatırım Destek Kredilerini; taşıt alımlarında (Sıfır Araç) 84 aya kadar vadeli, iş yeri alımlarında ise 120 aya kadar vadeli kullanabilmektedirler. Yatırım Destek Kredisi Şahıs üst limitlerindeki bu artışın Esnaf ve Sanatkârımıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni eder; Genel Başkanımız Sayın A. Kadir Akgül Beyefendi ve Bölge Birliği Başkanımız Sayın Bahri Şarlı Beyefendiye tüm Esnaf ve Sanatkârlarımız adına teşekkür ederim” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.