Yeni yönetim belli oldu!

İznik Ticaret ve Sanayi Odası'nda görev dağılımı yapıldı.

0
İznik Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO), 1 Ekim’de yapılan meslek komitesi ve meclis üyesi seçimini Mahmut Dede listesi kazanmıştı.
Bugün İlçe Seçim Kurulu hakemliğinde, yapılan Meclis toplantısında, Mahmut Dede yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilirken, Meclis Başkanı da Hüseyin Yılmaz oldu.
Yeni meclis üyeleri ve görev dağılımı şu şekilde;
YÖNETİM
Yönetim Kurulu Başkanı:
Mahmut Dede
Yönetim kurulu başkan yardımcıları:
Murat Ömer Sindelışık
Mehmet Yıldız
Muhasip üye:
Mehmet Cırık
Üye: Emel Bektaş Hamutçu
MECLİS
Meclis Başkanı: Hüseyin Yılmaz
Meclis başkan yardımcısı:
İbrahim Okan
Katip Üye: Mehmet Batı
MECLİS ÜYELERİ
Mahmut Dede, Hüseyin Yılmaz, Murat Ömer Sindelışık, Mehmet Yıldız, Emel Bektaş Hamutçu, Mehmet Cırık, Erol Şahin, İbrahim Okan, Ali Ası, Mehmet Batı, Giray Azapoğlu, Mehmet Kumcu, Oğuzhan Aydöndü, Mahmut Aydın ve Yunus Emre Ayar.
Mahmut Dede: İznik için hep birlikte çalışacağız
1 ekimde yapılan seçimlerde 2 ayrı grubun yönetime talip olmasının demokrasi adına güzel bir şey olduğunu belirten Başkan Dede, ”Artık seçimler geride kaldı, mavi ve yeşile bakmadan hep birlikte 15 kişilik meclisimiz ile İznik ekonomisine, ticaret hayatına daha fazla nasıl katkı yapabiliriz, buna bakacağız. Yeni meclis üyelerimizin dinamikliği odamızın gücüne güç katacaktır. İznik Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü hizmetin en iyisini yapabilmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Leave A Reply

Your email address will not be published.