BIRAKMAM DA BIRAKMAM……BABAMIN KOLTUĞU O……….

0

O koltuklar sanki babalarının malı, canları isterse bırakacacaklar, istemezse aslaaaaaa…

Son günlerde koltuklarını bırakmak istemeyen iki liderden bahsetmek istiyorum. FB spor kulübü başkanı Aziz yıldırım; “beni kızdırmasınlar,10 sene daha kalırım” demiş. Arkadaş, sen oraya seçimle gelmiyor musun. 10 sene daha seni seçmeye mecbur mu F B liler. Yoksa babanın çiftliği mi kulüp?

M H P genel başkanı Bahçeli de, mahkeme kararlarına rağmen; kongre yaptırmam, ben daha 2018 e kadar başkanım diye tutturuyor. Mahkeme kararlarına uymamayı kimden öğrendi acaba? Biliyorsunuz, Haziran seçimlerinden sonra muhalefet %60 oy alıp hükümeti düşürme çoğunluğuna sahip olmuşken, el-kol hareketleriyle her şeye hayır…hayır… deyip A K P nin yeni seçimle tekrar hükümet olmasını sağlamadı mı? “Benim partim ana muhalefet partisi olacak” derken 40 milletvekili kaybedip meclisteki son parti olmadı mı? Halâ nedir bu Israr, güvendiği bir yer, bir şey mi var acaba? Partiyi babasının çiftliği mi sanıyor?

Kalın sağlıcakla. Osman ŞAPCI

OLTAYA TAKILANLAR

SİN….KAF…. KALDI SÖYLENMEYEN !!!

“Yalancı….Şerefsiz….Katil sevici….Basiretsiz…. Namert….Zavallı….Cibilliyetsiz….Cibilliyeti bozuk…. Edepsiz…. Ahlâk yoksunu….Siyasi sapık….Hırsız….Yalancı….Namussuz….Geri zekâlı….Cahil…. Şerefsiz….Diktatör bozuntusu….”

Hangi varoş mahallenin çocukları birbirlerine bu hakaretleri ediyorlar…Bilin bakalım? O Ş

Leave A Reply

Your email address will not be published.