Vahit Mutlu CHP’den başvurusunu yaptı

İznik Ziraat Odası Başkanı Vahit Mutlu Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.

0

Pazar günü beraberindeki kalabalık bir grup ile CHP ilçe merkezine gelen Vahit Mutlu aday adaylığı dosyasını ilçe başkanı Sadullah Eşiyok’e teslim etti.

Eşiyok konuşmasında “  değerli İznikli hemşerilerimiz kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer baba evinize hepiniz hoşgeldiniz. Cumhuriyetin yüzüncü yılında yerel seçimlerde İznik’te CHP’nin bayrağını asmak için hepimiz burada bulunmaktayız. Bu akşam ziraat odası başkanımız parti üyemiz Vahit Mutlu aday adaylığını açıklayacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Vahit Mutlu kendisini tanıtarak başladığı açıklamada “ Turizm, tarım ve tarih kenti olan ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum bu sorunları hep birlikte aşmak için adayım. Amacım efsane başkan rahmetli Erdoğan Savaş gibi ilçemize değer katarak sosyal belediyeciliği İznik’te yaşatmak istiyorum. Bu akşam benimle birlikte olan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ederim. İlçemizin sorunlarına ve projelerimize detaylı olarak değinmedik inşallah aday olduğumuzda bunları detaylı olarak açıklayacağız” dedi.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.