Uğur Anadolu Lisesinden Muhteşem Mezuniyet Töreni

İznik’te eğitimin yanı sıra sosyal aktivitelere de önem veren İznik Uğur Anadolu Lisesi, muhteşem bir mezuniyet törenine imza attı.

0

Göksupark Tesislerinde Lise son sınıf öğrencileri için harika bir mezuniyet töreni düzenlendi. Törene protokol, sivil toplum örgütleri temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Hınca hınç kalabalığın olduğu mezuniyet töreninin başlangıç konuşmasını İznik Uğur Anadolu Lisesinin Kurucu Müdürü Ahmet ÖZDEMİR gerçekleştirdi. Okul dans kulübünün hazırladığı birbirinden güzel gösteriler izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Gerçekleştirilen törende okulda dereceye giren öğrenciler başarı belgeleri ile ödüllendirildi. Okul birincisi olan Zülal Okay’a takdir belgesini Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Bektaş verdi. Okul ikincisi Burak Sargın’a başarı belgesini dedesi önceki dönem belediye başkanmı Osman Sargın verirken okul üçüncüsü Tuğba Köse’ye belgesini İznik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dede verdi.

Uğur Anadolu Lisesinden birinci olarak mezun olan Zülal Okay yaş kütüğüne ismini çakarak teşekkür konuşması yaptı.

Okul müdürü Ahmet Özdemir önceki dönemlerde görev yapan öğretmenlere ve halen görevde bulunan öğretmenlere de bir jest yaparak sahneye davet edip teşekkür plaketi verdi. A’dan Z’ye tüm ayrıntıların tek tek düşünüldüğü tören büyük beğeni topladı.

Mezun olan öğrencilere okul öğretmenleri mezuniyet belgelerini vermesi sonrası kep atma törenine geçildi. Konfeti yağmuru ve havai fişek gösterileri altında kep atan öğrenciler, coşku ile okullarına veda ederek, yeni hayatlarına başlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşadılar. Okul kurucusu Ahmet Özdemir’in öğrencileri tebrik etmesiyle birlikte program sona erdi.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.