İZNİKSPOR TRANSFERE HIZLI BAŞLADI

Süper Amatör Play-Off’ta ikinci olup play-out baraj maçında Doğugücüspor’a penaltı atışları sonrasında kaybederek Bölgesel Amatör ligin kapısından dönen İznikspor 2023-2024 sezonuna hızlı başladı.

0

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig hedefiyle transfer çalışmalarına hızlı başlayan İznikspor 2022-2023 sezonunda 35 gol ile gol kralı olan Çakırlıspor’un golcüsü Mehmet Çağrı Alpaslan’ı renklerine bağladı.

Başkan Mehmet Pösteki kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yeni sezon için Mehmet Çağrı Alpaslan ile anlaşarak sözleşme imzaladı.

Transfere gol kralı ile başlayan İznikspor hız kesmeden transferle devam ediyor.

İznikspor, Bölgesel amatör lig takımlarından Bandırma Eti sporda forma giyen orta saha Şafak Tiryaki’yi, geçen sezon İznispor’da forma giyen ve daha sonra ayrılan başarılı forvet Ferdi Yeşilışık’ı, Profesyonel geçmişi bulunan geçtiğimiz sezon Bal Ligi takımlarından Zonguldak Devrek sporda oynayan tecrübeli eldiven Ahmet Can Bağırtkan’ı, geçen sezon Çakırlıspor’da forma giyen stoper Semih Durmuş’u, geçtiğimiz sezon bal ligi takımlarından Zaferspor’da forma giyen başarılı kanat oyuncusu Ömer Demircan ve orta saha oyuncuları Mustafa Anavatan ve Alperen Asa ile genç kanat oyuncusu 19 yaşındaki Abdullah Emir Bircan’ı, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor takımında oynayan eski oyuncularımızdan 30 yaşındaki tecrübeli stoper Emre Ertaş’ı ve son olarak geçtiğimiz sezon Bozcaadasporda forma giyen Burak Yıldır’ı renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten İznikspor Başkanı Mehmet Pösteki “ teknik heyetimizin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz bir çok oyuncu ile önümüzdeki sezon için söz kestik, transfer çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerinde bildiği gibi BAL ligini penaltılarda kaçırdık, önümüzdeki sezona da yine iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. İznikspor her zaman hedefleri olan bir takım olmuştur. Bu sezon yapılacak olan tesislerimiz ile İznikspor altyapısına da büyük önem vereceğiz. Bu konuda çok şanslıyız İznikspor sevdalısı ve spora çok önem veren bir Belediye başkanımız var. Bu konuda bizlere her zaman destek oldu. Sizlerin aracılığı ile Kağan Mehmet Usta başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.