Şoförler odası Uslu ile yola devam dedi…

İznik Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanlığın’da mevcut başkan Recep Uslu güven tazeledi.

0

2005 yılından bu yana İznik Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanlığını yürüten Recep Uslu tek aday olarak girdiği seçimlerde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Ulaştırma Hizmetleri Odası’nın genel kurulu Cumartesi günü Bal-Göç dernek lokalinde gerçekleşti. Kongrenin divan başkanlığını BESOB Başkanı Arif Tak yaptı. Kongrede gündem maddeleri tek tek okunup görüşülerek üyelerin oy birliği ile onaylandı.

Tek adaylı kongrede 17 senedir odanın başkanlığını yürüten Recep Uslu üyelerin oyları ile yeniden başkanlığa seçildi. Uslu’nun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Halil Küçüker, Ali Küçükçakır, Necati Şimşek, Veysel Uysal, Zeki Bekar ve Aytaç Çömez.

Recep Uslu kongrede yaptığı konuşmada “17 sene oldu burada görev yapıyoruz Allah hepinizden razı olsun. Bugün kongrede bizlere beyaz elbise giydirdiniz bizleri akladınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Odamızın eski günlerini hepiniz biliyorsunuz şuan odamızı çok güzel yerlere getirdik sizlerin sayesinde yavaş yavaş da büyümekteyiz odamızın üye sayısı dörtyüze yaklaştı. Üye sayımız arttıkça bizlerde büyüyoruz. Elimizde plaka stoğuda yapmaya da başladık. Hepinize odamıza göstermiş olduğunuz ilgiden ve verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.