ŞAMPİYON MALKOÇ, KUPAYI BAŞKAN USTA’YA SUNDU

0

İznik Motor Sporları Kulübü Sporcusu Nazmi Malkoç kendi kategorisinde Şampiyon oldu. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, makamında Enduro Şampiyonu Nazmi Malkoç’u  ağırladı. Başkan Usta’ya kupayı sunan şampiyon Malkoç, Türkiye Şampiyonasını da garantilediğini belirtti.

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 3. Ayak yarışları, Antalya’nın Kemer İlçesinde yapıldı. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun yarış takviminde yer alan yarışlar, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü (KEMK) tarafından Kemer Belediyesi ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı destekleriyle düzenlenen yarışlar, büyük çekişmeye sahne oldu.

EV kategorisinde Nazmi Malkoç (İZMOK-KTM) Birinci olurken, Yarışmanın E1 kategorisinde Gökhan Kart, E2 kategorisinde Murat Kökcü, E3 kategorisinde Bayram Uysal, EB kategorisinde Şaban Özdemir, EC kategorisinde İbrahim Taş, EG kategorisinde Muhammet Çetin, S1 kategorisinde Hüseyin Can Şimşek, S2 kategorisinde de Sona Singh birinciliği elde ettiler.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta yaptığı açıklama da ” İznik Motor Sporları Kulübü Sporcusu Nazmi Malkoç’ u tebrik ediyorum. Katıldığı tüm yarışlarda başarıdan başarıya koşan, her yarışta kupa ile dönen sporcumuz İznik Tanıtımına büyük katkı sağlıyor. İznik’i gittiği her yarışta ismini duyuran sporcumuza başarılar diliyorum. Her zaman destekçisiyiz. Şampiyonluk Kupası, İznik Motor Sporları Kulübü (İZMOK) ve Enduro Sporcumuz Nazmi Malkoç’a hayırlı olsun” dedi.

Türkiye Şampiyonasını garantilediği belirten Nazmi Malkoç “Desteklerinden dolayı İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’ya teşekkür ediyorum. Katıldığım tüm yarışlarda İznik’in ismini geçiriyorum. İlçemizi en yükseklere taşımak için canla başla çalışıyorum. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun yarış takviminde yer alan tüm yarışlara katılarak İznik’e şampiyonluklar ve kupalar kazandırmaya devam edeceğim” dedi.

Zorlu parkurda dereceye girebilmek için mücadele eden sporcular, kayaların, tahta kütüklerin, lastiklerin ve kum tepelerin üzerinden geçti. Yaklaşık 30 kilometrelik zorlu parkurda yarışan sporcular, zaman zaman çamurlu zeminlerden geçerken zor anlar yaşadılar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.