PROTOKOLDEN KORONAVİRÜS  DENETİMİ

0

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde 81 il ve ilçelerde başlatılan maske ve sosyal mesafe denetlemelerine İznik Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Timur, Esnaf odası Başkanı Kadir Akçaalan, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Uslu katıldı. Yapılan denetimlere İlçe emniyet müdürlüğü ve İlçe jandarma komutanlığı ekipleri de yer aldı. Cadde ve sokakları gezen protokol üyeleri  esnafı ve vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda uyardı.

 

İznik Kaymakamlığı görevine atanan ve görevine başlayan Kaymakam Recai Karal İçişleri Bakanlığı’nın Vali, Kaymakam ve tüm bürokratların da katılmasını istediği maske ve sosyal mesafe denetimleri kapsamında ilçe genelinde denetime çıktı.

 

Esnaf ve vatandaşları uyardı

 

Kaymakam Recai Karal, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ve denetim ekipleri ile birlikte Kılıçaslan Caddesi, Göl Sahili ve Atatürk caddesini gezerek denetimler yaptı. Vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Karal, maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda vatandaşları ve iş

yerlerine uyarıda bulunurken denetimlere eksiksiz uyan işletmelere ise teşekkür etti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.