PEYNİRCİ BABA AÇILIŞINA PROTOKOL YAĞMURU

0

İznikli iş insanları Ahmet SEVİNÇ ve Ahmet YILDIZ, Yenişehir’de bir adım daha ileri giderek Peynirci Baba işletmelerinin ikinci şubesini açtı. Açılışa protokol büyük ilgi gösterdi. Açılış kurdelasını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Yenişehir Belediye başkanı Davut Aydın kesti.

Türkiye’nin süt ürünlerinde büyük markalarından olan Peynirci Baba şarküteri, İznikli iş adamları Ahmet Sevinç ve Ahmet Yıldız aracılığı ile Yenişehir’e ikinci şubesini açtı. Açılışa protokol yağmur gibi yağdı.

Açılışa İznik’ten de büyük bir katılım vardı İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ve Meclis üyeleri ile İznik Zeytin Kooperatifi Yönetim kurulu açılışa tam kadro katılırken bir çok vatandaşta hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yenişehir protokolü ile siyasilerde açılışa büyük ilgi gösterdiler.

Peynirci Baba’nın lezzet yolculuğu geleneksel Türk kahvaltısının vazgeçilmez unsurlarını en taze, en kaliteli, en doğal haliyle sunma misyonu üzerine kurulu. 900 çeşit ürün yelpazesi ve en uygun fiyatlarla tüketici memnuniyetini ilke edinen firma ödülünü kazanan PEYNİRCİBABA Yenişehir’de kahvaltının uzmanı, yörenizin mandırası açılışı özel indirimlerle sizlerle…

Leave A Reply

Your email address will not be published.