Orhaniye, Çakırca ve Dırazali’ye Doğalgaz Müjdesi

0

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ile birlikte Ankara’da biz dizi temaslarda bulundu. İlk müjde Orhaniye, Çakırca ve Dırazali mahallelerine geldi.

Pazartesi günü İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, Belediye Meclis Üyesi Halil Arslan ve Ak Parti İlçe Yönetiminden Hüseyin Arslan ile Ankara’ya çıkarma yaptı. İznik heyeti ilk ziyaretini TBMM’de ki çalışma ofisinde Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’a yaptı. Burada gerçekleştirilen görüşmenin ardından Mv. Zafer Işık’ın da katıldığı heyet EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu)  2. Başkanı Zekeriya Gökşenli’yi ziyaret etti. Orhaniye, Çakırca ve Drazali mahallelerimize doğalgaz götürülmesi ile ilgili taleplerini Gökşenli’ye ileten heyet bekledikleri cevabı da aldılar. Planlama dahilin de, önümüzdeki süreçte mahallelerimiz doğalgazla buluşacak.

İznik heyeti daha sonra Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u ziyaret etti. Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “ Genel müdürümüzden ileriye dönük yapacağımız projeler ile ilgili belirlediğimiz bölgelerin üst kullanım hakkını talep ettik. Bu konu en kısa sürede netliğe kavuşacak inşallah önümüzdeki haftalarda bununla ilgili müjdeyi de sizlerle paylaşacağız” dedi.

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i makamında ziyaret eden İznik heyeti, İznik Belediyesinin hizmete alacağı bir alan için yer talebinde bulundu.

İznik heyeti son olarak Sayıştay 8. Dairesi Başkanı değerli hemşehrimiz İsmail Destan’ı makamında ziyaret ederek sohbet ettiler.

Belediye başkanı Kağan Mehmet Usta gazetemize yaptığı açıklamada “  Ankara ziyaretimiz son derece olumlu geçti ziyaretin detaylarını inşallah önümüzdeki hafta sizlerle paylaşacağım. Taleplerimizi ilettik ilk görüşmelerimiz son derece olum geçti. Şimdi gelecek haberleri bekliyoruz. Önümüzdeki haftaya kadar hepsi netleşir diye umuyorum” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.