NİKÂH MEMURU ÖNDER ÜNCÜ BU SEFER KENDİ KIZININ NİKÂHINI KIYDI

0
İznik’te yüzlerce çiftin nikahını kıyan İznik Belediyesinde nikah memuru olarak görev yapan Önder Öncü, bu kez biricik kızının nikahını kıydı.
İznik Belediyesinde nikah memuru olarak görev yapan Önder Öncü, biricik kızının nikahını da büyük bir heyecanla kıymakla kalmayıp çok duygulu anlar yaşadı.
Göksupark kır düğün salonunda gerçekleştirilen törene, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra gelin ve damadın yakınları katıldı.
Öncü’nün nikah töreni sırasında son derece duygulu olduğu gözlendi. Öncü, yaptığı açıklamada, böyle bir görevi yerine getirmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, “Bugün benim için özel bir gün. Görev yaptığım sürede sayısını bilmediğim nikah kıydım. Bugün de biricik kızımın nikahını kıyma görevi bana düştü. Aile cüzdanını kızına teslim eden öncü Kendimi ağlamamak için zor tuttum çok duygulandım. Böyle bir mutluluk her aile babasına nasip olmaz. Allah mutluluklarını daim etsin.” ifadelerini kullandı.
İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta , genç çifte ve ailelerine mutluluk dilerken, “Değerli mesai arkadaşım çok heyecanlı. Umarım çiftimizin ve ailemizin tüm hayatları bu kadar tatlı heyecanla geçer” dedi.
Leave A Reply

Your email address will not be published.