MÜGE ANLI’DA ARANAN İZNİKLİ KADIN ÖLÜ BULUNDU

0

2 Eylül günü aniden ortadan kaybolan 22 yaşındaki 2 çocuk annesi Nevrigül Alan, 47 gündür kayıptı. Yakınlarının Müge Anlı’ya başvurduğu genç kadın, Gemlik ilçesinde zeytinlik bir alanda ağaca asılı vaziyette ölü bulundu.

 

Gemlik’te yaşayan ve 47 gündür kendisinden bir türlü haber alınamayan evli ve 2 çocuk annesi Nevrigül Alan, iddialara göre İznik’te ailesinin yanındaki çocuğunu almak için evden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Kadının ailesi kızlarının hayatından endişe ederek Müge Anlı’ya başvurdu. 3 gündür Müge Anlı’nın programın da aranan Nevrigül Alan’dan kötü haber geldi.

 

ZEYTİN BAHÇESİNDE CESEDİ BULUNDU

 

Gemlik’in Hisar ve Umurbey mahalleleri arasında zeytin bahçesi bulunan bir çiftçi, kendisine ait bahçeye gittiğinde ağaca asılı bir kadın cesedi ile karşılaştı. Durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden gelen ekipler, yaptıkları incelemelerde cesedin 47 gündür kayıp olan Nevrigül Alan’a ait olduğunu belirledi.

 

Olay yerine gelen Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünü tarafından yapılan incelemenin ardından, Gemlik Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Genç kadının cansız bedeni, incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

 

ÖLÜMÜNDE ŞÜPHELER VAR

 

Çarşamba günü bir zeytinlikte ağaca asılı cesedi bulunan 2 çocuk annesi Nevrigül Alan’ın (22), 1 yıl önce terk ettiği eşiyle 16 yaşında kaçarak evlendiği belirtildi. Cesedi çürüyen kadının son olarak telefondan sevgilisi olduğu iddia edilen Doğan A. (30) ile görüştüğü belirlendi. Daha önce gözaltına alınan Doğan A.’nın ise ifadesinde, “Çocukları bana bıraktı” dediği öğrenildi.

 

Nevrigül Alan, 1 yıl önce evi terk edip 6 yaşındaki oğlu S.E.A.’yı da yanına alarak İznik’te oturan ailesinin yanına gitti. Nevrigül Alan’ın 3 yaşındaki oğlu B.A. ise babası R.A.’da (29) kaldı.

 

Ağaca asılı olarak bulunan ve çürümeye yüz tutan kadının ölümünde ise şüpheli durumlar tespit edildi. Üzerindeki kıyafetlerin kendi kıyafetleri olmadığı ve bedenine büyük kıyafetler olduğu, üzerindeki tişörtün ters olduğu ve ayaklarının yere değdiği iddiaları kafaları karıştırdı. Kadına ait telefonların ise intihar ettiği alandan yaklaşık 20 metre ileride farkı yerlerde olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.