Karayolları Millet Bahçesi Oluyor…

0

İznik Beldiye Başkanı Kağan Mehmet Usta İznik’i ziyaret eden Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’den Davud-i Kayseri Türbesinin etrafının kamulaştırılarak buranın park yapılması ve Karayolları’nın bulunduğu alanın Millet Bahçesi yapılması için destek istedi.   

Ak Parti Genel Merkezince bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı” öncesi Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki  İznik’i ziyaret  etti.

İznik’te Özhaseki’yi Bursa Ak Parti Milletvekili Zafer Işık, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bektaş, Belediye Meclis Üyeleri Zeliha Peşte ve Halil Arslan Lefke Kapı’da karşıladı.

İlk Ziyaretini Yeşil Cami’ye yapan Mehmet Özhaseki burada İkindi Namazını kıldı. Özhaseki ve beraberindeki heyet ardından Şeyh Kutbettin Camii ve Türbesini, İznik Müzesini, Davud-i Kayseri Türbesini, Ayasofya Orhan Camii ve Roma Tiyatrosunu ziyarette bulundu.

Davud-i Kayseri Türbesinde ve bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi veren İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Bölgenin ferahlaması ve genişlemesi  hususunda kamulaştırma çalışmalarına destek istedi. Daha Sonra Karayolları mevkiine geçen heyet buranın Millet Bahçesi yapılması konusunda da Özhaseki’den destek istedi. Talepleri yerinde ve olumlu bulan Özhaseki iki konu içinde yardım sözü verdi.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Özhaseki’nin ziyaret ettiği tarihi eserler hakkında tek tek bilgi verdi. Roma Tiyatrosu ziyareti sonrasında heyet AK Parti Genel Merkezince bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı”, için birlikte Bursa’ya hareket etti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.