Kan bağışçıları madalya ile ödüllendirildi

İznik’te Türk Kızılay'ına kan bağışında bulunan 88 bağışçı düzenlenen törenle madalya ve berat belgesi ile ödüllendirildi.

0

Kızılay, İznik’te düzenli kan bağışında bulunan 88 kişiyi altın, gümüş ve bronz madalya ile ödüllendirdi.

 

Törende, İznik Kızılay Şubesi ve Kızılay Kan Merkezi Bursa Bölge Müdürlüğü tarafından  35 kez kan bağışında bulunan 9 kişiye altın, 25 kez bağış yapan 3 kişiye gümüş, 10 kez bağış yapan 75 kişiye de bronz madalya takdim edildi.

 

Kızılay İznik Şubesi Başkanı Serdar Küçükkoçum “ İznik’te gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyalarımıza vatandaşlarımız gerçekten büyük bir özveri ile yaklaşıyorlar. Sağlıklı 19 yaşından gün almış, 66 yaşından gün almamış olan, kan bağışında bulunduğu zaman kendisine ve kanının verileceği hastaya herhangi bir zarar vermeyecek olan, ulusal rehbere göre donör sorgulamasında herhangi bir olumsuzluğu bulunmayan, her birey kan bağışında bulunabilir. Kan tırımız yarında İznik’te olacak. Ben İznikli vatandaşlarımızı Hayat kurtarma adına üç kişiye umut, üç kişiye can olmak, doğaya bir fidan armağan etmek için kan bağış mobil aracımıza bekliyorum. Gösterilen hassasiyetten dolayı yardımsever İznik halkımıza çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” ifadelerini kullandı

 

UNUTMAYIN KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ BİR İHYİTAÇDIR.

İYİ Kİ VARSIN KANDOSTUM🙏

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.