İznikspor’un Yeni Başkanı Tuncay Akın…

0

İznikspor Olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek adaylı gerçekleşen kongrede İznikspor’un Yeni Başkanı Tuncay Akın oldu.

Cumartesi günü kulüp lokalinde İznikspor’un Olağanüstü Genel kurulu gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimlerde gündem maddeleri tek tek görüşülerek oylamaya sunuldu. Oy birliği ile kabul edilen gündem maddelerinin ardından yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Tuncay Akın başkanlığında tek liste i,le gidilen seçimler sonucunda üyelerin oyları ile İznikspor’un yeni başkanı Tuncay Akın oldu.

Tuncay Akın’ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu. Önder Üncü, Ali Osman Ayaş, Ahmet Işık, Uğur Demirtaş, Melih Peşte, Orhan Yavaş, Muhittin Özel, Halil Çakır, Ahmet Erdoğan, Enes Emrag Açıkgöz, Zafer Şen, İsmail Acar, Cihat Özbek, Yusuf Çolak ve Abdullah Saydan. Denetleme kurulu ise Alper Gürbay, Suat Özbek ve İbrahim Kaman’dan oluştu.

Kongreye Gökhan Demir başkanlığındaki eski yönetim kurulu üyeleri de tam kadro olarak katıldılar. Kongre sonrasında eski ve yeni yönetim birliktelik pozu verdiler.

Çiçeği burnunda başkan Tuncay Akın kongreye katılan tüm üyelere teşekkür etti. Akın “ Futbol takımımızın başına deneyimli hoca Metin Şahin’i getireceğiz. İlk hedefimiz alt yapı ve tesis olacaktır. Bu bağlamda çalışmalara şimdiden başladık. Tabiki A takımımız her zamanki gibi iddasını devam ettirecektir. Unutulmasın İznikspor her zaman hedefi olan bir takım olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bunun için var gücümüz ile çalışacağız. Geçmiş dönemde görev yapan Başkan Gökhan DEMİR ve ekibine eski teknik direktörümüz sayın Yunus Emre Ülker hocamıza da verdikleri emekler için teşekkür ederim” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.