İZNİKSPOR’UN RÜYASI GERÇEK OLUYOR

0

İznikspor Yönetimi kulübe verdiği destek için Başkan Usta’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Usta İznikspor’a büyük bir müjde daha verdi. Yer hazır İznikspor’a yakışır bir tesis yapacağız.

İznikspor Başkanı Tuncay Akın, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve taraftar grubu Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’ya İznikspor’a verdiği sonsuz destek için teşekkür ziyaretinde bulundular. Kulüp başkanı Tuncay Akın “ bugüne kadar hiçbir isteğimizi geri çevirmediniz çıktığımız bu yolda en büyük pay sizindir. İnşallah İznikspor olarak ilk hedefimiz Bölgesel Amatör Lige çıkmak olacak. İznikspor geçmişte farklı branşlarda bir çok başarıya imza atmış köklü bir kulübümüzdür. Geçmişte yaşanan başarıları yeniden tekrar etmek istiyoruz” dedi.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Usta “ bizler İznikspor ile büyüdük o günleri asla unutamam. İznikspor adı Bursa bölgesinde gerçekten çok büyük bir markaydı. Bursaspor’dan sonra bölgenin en büyük kulübü İznikspor’dur. 1970 ve 1980 yılları arasında Su Topunda ve Yüzme branşında İznikspor’un Türkiye Şampiyonlukları vardı. Keza İznikspor 3. Ligte uzun yıllar mücadele etmiş ve ikinci ligin kapısından dönmüştü. Ben bu zamanları çok iyi biliyorum. İşte bu yüzden bu nadide kulübümüz için elimden geleni yapıyorum. Şuan İznikspor’un en büyük eksikliğini de biliyorum ve çalışmalarımızı tamamladık. Bunun müjdesini de şimdi sizlerle paylaşmak isterim. Dün aldığımız kararla İlçe stadımızın arkasında yer alan bir dönümlük alana İznikspor’umuz için 3 katlı bir spor tesisi yapacağız. Tesislerde yemekhane, sporcu odaları, televizyon ve dinlenme salonu ile spor salonu bulunacak. İnşallah bu tesisle birlikte İznik’e yapılacak yüzme havuzu ve kapalı spor salonu birleştiğinde İznikspor geçmişteki başarılarını yakalamak için rakipleri ile birlikte aynı imkanlara sahip olacak ve başarılı sporcular yetiştirecektir” dedi.

Başkan Usta’nın verdiği müjde karşısında büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Tuncay Akın ve Yönetim kurulu üyeleri Usta’ya bir kez daha teşekkür ettiler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.