İznik’te birlik beraberlik

Marmarabirlik’te 26 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimli Olağan Genel Kurul öncesi İznik’ten Başkan Hidamet Asa’ya tam destek.

0

İznik Kooperatifi salonunda gerçekleşen toplantıda birlik beraberlik mesajları verildi. Sivil toplum örgütlerinin tamamının katıldığı buluşmaya; İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Dede , Meclis Başkanı Hüseyin Yılmaz , Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Recep Uslu, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını temsilen Öner Şahin , İznik Ziraat Odası’nı temsilen Nizamettin Hıştıroğlu ve Ahmet Değirmenci, Ova Köyleri Sulama Derneği Başkanı Selami Girgin, İznik Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Yüksel Akın, İznik Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Necati Şimşek, İznik Muhtarlar Derneği Başkanı Altuğ Bayram ve mahalle muhtarları İznik Kooperatifi Birlik Temsilcileri ve Genç Girişimciler kurulu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatif Başkanı Ali Bulut, ürün alımları, zirai ilaç ve gübre destekle konusunda bilgi verdi. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ise yaptığı açıklamada, “Bu güzel ve anlamlı buluşmada İznik’in tek yürek olduğunu gösterdik. Marmarabirlik’in nereden nereye geldiğini çok iyi biliyoruz. Sayın Başkan Hidamet Asa, Yönetim Kurulu ve ekip arkadaşlarının nasıl çalıştıklarının, zeytin üreticilerine verdikleri desteklerden dolayı üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum. Yapılacak Genel Kurulun başta İznik olmak üzere tüm Marmarabirlik camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Verdikleri destekten dolayı tüm katılımcılara teşekkür eden ve genel  kurul  hakkında bilgilendirme yapan Asa “ Yapılacak olan Genel kurulumuzun başta Marmarabirlik olmak üzere kooperatiflerimize ve tüm ortaklarımıza hayırlı olsun.” dedi

Leave A Reply

Your email address will not be published.