İZNİKSPOR U18 NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLARAK ELİT LİGE YÜKSELDİ

İznikspor U18 genç takımı aynadığı 11 maçta 9 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 29 puanla grubunu namağlup şampiyon bitirdi.

0

2022 – 2023 sezonu U18 1. Küme 4 gurupta yer alan temsilcimiz İznikspor gurubunu namağlup şampiyon olarak tamamlayıp bir üst lig olan Elit Lige yükselmeye hak kazandı.

Mustafa Sargın yönetimindeki İznikspor’un geleceği genç yıldızlar oynadıkları 11 maçtan 2 beraberlik 9 galibiyet alarak 29 puan toplayarak gurubu namağlup şampiyon olarak tamamladılar.  Genç takım önümüzdeki sezon Elit ligde mücadele edecek.

İznikspor başkanı Mehmet Pösteki “ öncelikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yürekten kutluyorum. Mustafa Sargın hocamız önderliğindeki gençlerimiz üstün bir performans sergileyerek guruplarında hiç mağlup olmadan şampiyon oldular ve önümüzdeki sezon Elit Ligde mücadele etmeye hak kazandılar. Önümüzdeki günlerde Belediye Başkanımız Kağan Mehmet Usta’nın spora yapacağı yatırımlar ile gençlerimiz ve minik futbolcularımız çok daha iyi şartlarda konaklama ve idman yapma imkanı bulacaklar böylelikle İznikspor’un da geleceği teminat altına alınmış olacaktır. İznikspor’un hedefi herzaman şampiyonluktur. Bu sezonda ilşk hedef BAL ligi daha sonraki hedefimizde 3. lig olacak inşallah” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.