İznikspor Play-Off’ta.

0

İznikspor ligin son maçında Gürsu Yenidoğan spor’u 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Orhangaziden gelen beraberlik haberi ile İznikspor BAL ligi için Play-Off oynamaya hak kazandı.

Süper Amatör küme A grubunda mücadele eden temsilcimiz İznikspor grubun son maçında sahasında Gürsu YenidoğanSpor ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan ve mutlak galibiyet isteyen İznikspor maçın başlama düdüğü ile birlikte rakip kaleye yüklenmeye başladı. İlk dakikadan itibaren üstünlüğü ele alan ve üst üste bir çok pozisyona giren İznikspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın 30. dakikasında yeni transfer Arif Fidan kaleciden seken topu ağlara göndererek takımı rahatlatan golü attı. 1-0.

Golün ardından ataklarını sıklaştıran İznikspor ilk yarının son dakikasında sağ kanattan geliştirdiği atakta Fatih Şahinoğlu, Mesut’a al da at dercesine bir pas attı Mesut topu ağlarla buluşturup ilk yarının skorunu belirledi 2-0.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine Yeşil-Beyazlar oldu. Üst üste bir çok pozisyona giren İznikspor bir türlü son vuruşları isabetli yapamayınca üçüncü golü bulamadı. Maçın 75. dakikasında oyuna giren Ali Cengiz topla ilk buluşmasında sol kanattan çizgiye inerek altı pasa yaptığı ortada Erdinç’e topa dokunmak kaldı. 3-0.

İyice rahatlayan İznikspor’da oyuna sonradan giren ve verdiği güzel pasla farkın üçe çıkmasında büyük rol oynayan Ali 85. dakikada golünü atarak maçın skorunu belirledi. 4-0.

Maçın bitiş düdüğünün ardından sahada endişeli bir bekleyiş hakimdi. Orhangazi’de oynanan

İsmetiyespor – Orhangazi 1893 Spor maçının sonucu beklenmeye başladı. Bizim maçın bitiş düdüğünün ardından yaklaşık beş dakika sahada bekleyen takım ve seyirciler maçın berabere bittiği haberinin ardından büyük bir sevinç yaşadılar. İznikspor bu sonuçla Play-Off’la kalmaya hak kazandı.

BAL Ligine yükselmek için 8 takım birbirleri ile mücadele edecekler. Buradan en fazla puanı toplayan iki takım BAL ligine direkt olarak çıkmaya hak kazanacak. 3. ve 4. olan takım ise aralarında bir maç daha yapacaklar.

Play-Off oynayacak takımlar.

1.Doğugücüspor 2. Kestel Belediyespor 3.Gemlikspor 4. Burgazspor 5. İznikspor

6.Akhisar Demirspor 7. Çotanakspor 8. 1947 Çekirge İdman Yurdu

BAL LİGİ İÇİN MÜCADELE EDECEK OLAN TAKIMIMIZ

1-Adem Çelik, 2- Fatih Şahinoğlu, 6-Mustafa Şimşek, 7-Mesut Günaydın, 8- Emre Aksoy, 25-Hasan Dağ, 61. Muhammet M.Meriç, 77-Hüseyin İbiş, 81-Erdinç Örük, 88-Arif Fidan, 99- Erhan Şahin, 95-Burak Akın, 5- Melih Cırık, 52-Muhammed Can Evsen, 17-Yakup Kurt, 21-Ali Cengiz, 23-Emircan Bayram, 75- Doğan Can Mavzer, 10-Birindar Güneş, 4-Mustafa Demirhan, 13-Berat Karahan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.