İznikspor, Namağlup Duaçınar’a Gol Olup Yağdı : 6-1

0

Süper Amatör Küme A gurubu 11. hafta maçında İznikspor, namağlup Duaçınarı Spor’u 6-1 mağlup etti.

Cumartesi günü İznik ilçe stadında saat:15.00’da oynanan maçta hakem Süleyman Soyutürk düdük çaldı. Maça hızlı başlayan ev sahibi İznikspor 5. dakikada Mert ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Yediği golün ardından maçta dengeyi kuran Duaçınarı Spor aradığı golü bir türlü bulamayınca 42. dakikada sahneye çıkan Mesut İznikspor’un ikinci golünü ağlarla buluşturdu. İlk yarı bu skorla bitecek derken birinci golün sahibi Mert 45. dakikada ilk yarının sonucunu belirleyen golü attı: 3-0.

İkinci yarıda da aynı tarife…

İkinci yarıya moralli başlayan İznikspor saha ve seyirci avantajını da arkasına aldı. 50. dakika da Mesut’un attığı golle skor 4-0 oldu. 68. dakikada penaltı kazanan İznikspor’da topun başına Mert geçti. Kendisinin üçüncü, İznikspor ise 5. golünü ağlarla buluşturdu.

Yediği penaltı golünün santrasını yapan Duaçınar 70. dakikada Hasan ile ilk golünü iznikspor ağlarına gönderdi.6-1.  75. Dakikada Duaçınarı’ndan Selahattin çift sarı’dan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Maçın skorunu 83. dakikada attığı golle İznikspor’lu Osman belirledi. 6-1.

İznik deplasmanına namağlup ünvanı ile gelen Duaçınarı Spor’u farlı mağlup eden İznikspor galibiyet sevincini taraftarları ile doyasıya kutladı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.