İznikspor Metin Şahin’e emanet…

0

İznikspor’da yeni başkanlığa seçilen Tuncay Akın İznikspor teknik direktörlük görevi için Metin Şahin ile anlaştı.

 

Yeni göreve gelen Metin Şahin gazetemize hedeflerini ve planlarını açıkladı. Şahin yaptığı açıklamada ” ekibimizi oluşturduktan sonra öncelikle takımımızı özüne döndüreceğiz. İznikspor başarılı olduğu yıllarda ağırlıklı olarak İznikli sporculardan oluşmuştu. Bizde bunun için öncelikle alt yapıda tüm branşlarda İznikspor olarak müsabakalara katılacağız ve bu çalışmalar 12 ay boyunca da devam edecek. Alt yapıyı adeta bir akademi haline getirmeyi düşünüyoruz. Bunun için İznik ve köylerini karış karış gezerek buradaki potansiyeli olan sporcu kardeşlerimizi takıma kazandıracağız. Bunun için ayrıca Boyalıca, Tacir ve Beşevlerde yaz futbol okulu şubesi açacağız” dedi.

 

İznikspor olarak alt yapı ve tesisleşmede diğer takımlara nazaran çok geride kaldığımızı belirten Metin Şahin “ Tesisleşme konusunda yönetimimiz var gücü ile çalışarak İznikspor’un tüm branşlarda mücadele etmesini istiyor bu düşünce yapısı bizimde işimizi kolaylaştıracaktır. Yeni göreve seçilen Tuncay başkanımızın eski futbolcu olması, Belediye Başkanımız Kağan Usta’nın ise sporun içerisinden gelmesi de bizim işimizi kolaylaştıracak diğer faktörler. Amacımız İznikli gençlerimizi sporu sevdirip onların bu terbiye ile yetişmelerine bir nebzede olsa katkı koymak olacaktır. Pazartesi günü yaz futbol okullarımız start alıyor hemen akabinde ise alt yapı oyuncularımız çalışmalarına başlayacaklar. Takımımız busene bildiğiniz gibi Süper Amatör Kümede mücadele edecek, sezon Ekim ayının 2. Haftasında başlıyor. Yeni ekip arkadaşlarım ile beraber ve yönetim kurulumuz ile İznikspor’a uyum sağlayacak yapıda futbolcular ile ve sadece eksik mevkilere transfer yapılacak ağırlığın ise İznikli sporcularımızdan oluşmasını hedefliyoruz” dedi.

 

Kadir Cengiz, Mustafa Sargın, Fatih Şengün, Hakan Varnalı ve Meriç Temel’in  yardımcılıklarını yapacaklarını belirten Şahin “Biz İznikspor’u önce BAL ligine oradan da 3. Lige taşıdık ve mücadele ettik, yine bu başlarılar için atılması gereken öncelikli adımlar var. Bunları tespit ettik ve hep birlikte çalışacağız. İznikspor’a disiplini ve abi kardeş havasını yeniden getireceğiz. Sporsever vatandaşlarımızın da takımlarına destek vermesi gerekiyor. Futbolun vazgeçilmesi tribünlerdir. Ben yeni sezonda içeride oynayacağımız maçlarda tribünlerin İznikspor taraftarları ile dolmasını bekliyorum” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.