İznikspor İlkyarıyı Lider Tamamladı

0

Süper Amatör Küme A gurubunda mücadele eden temsilcimiz İznikspor ligin son haftasında karşılaştığı Hürriyetspor’u 7-2 mağlup ederek ligin ilk yarısını lider tamamladı.

Temsilcimiz İznikspor Salı günü ligin 13. haftasında sahasında Hürriyet Spor’u ağırladı. Seyircisi önünde mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkan Yeşil Beyazlar 10 Dakikada Mert, 15 Dakikada Mesut ve 30. dakikada Mustafa Kara’nın attığı gollerle 3-0 öne geçdi. Hürriyetspor 40. dakikada penaltıdan attığı golle skoru 3-1’e getirdi. Attığı golün ardından ümitlenen Hürriyet ilk yarının son dakikasında bir gol daha bularak skoru 3-2’ye getirip soyunma odasına moralli gitti.

Her iki takımda ikinci yarıya ilk onbirleri ile çıktı. İlk yarıda olduğu gibi ikinci devreye de hızlı başlayan İznikspor 46 ve 49. dakikalarda Mustafa Kara ile bulduğu gollerle 5-2 öne geçti. 60. dakikada Şaban’ın attığı golle skor 6-2 oldu. 62. dakikada Mesut attığı golle maçın skorunu tayin etti. 7-2

İznikspor farklı mağlup ettiği Hürriyet Spor maçı ile ilk yarıyı da lider tamamlamış oldu. Süper Amatör kümede liglere ara verilmezken takımımız ikşinci yarının ilk maçında sahasında Kestel Belediyespor’u konuk edecek. Maç Pazar günü ilçe stadında.

Leave A Reply

Your email address will not be published.