İZNİKSPOR BAL LİGİNE YÜKSELDİ

İznikspor 3-0 Alanyurtspor

0

Bursa Süper Amatör küme play-off’larında İznikspor Alanyurtspor’u sonmaçta 3-0 mağlup ederek iki sezondur eşiğinden döndüğü Bölgesel Amatör lige yükseldi.

Pazar günü Yenişehir ilçe stadyumunda oynanan karşılaşmada 90 dakika rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan İznikspor 27. Dakikada Mehmet Çağrı Alpaslan’ın şık golüyle 1-0 öne geçti.

  1. Dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale alanında topu iyi takip eden kaptan Mustafa Berk Kara skoru 2-0 yapan golü attı. Karşılaşmada son noktayı ikinci yarıda oyuna dahil olan genç futbolcu Mustafa Mete Tetik kaydetti. Tetik 74. Dakikada kaleci Muhammet ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturdu 3-0.

Bu golden sonra iyice rahatlayan İznikspor karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak iki sezondur eşiğinden döndüğü, Bölgesel Amatör lige yükselerek camiasını, taraftarını şampiyonluğu yaşattı.

İznikspor maçtan sonra şampiyonluk kupasını BASKF Başkanı Osman Kılıç ve Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’in elinden aldı.

Gurubun diğer maçında Fetfiye İdman Yurdu Orhaniyespor’u 5-1 yendi ve BAL ligi’ne yükseldi.

Maç bitiminde şampiyonluğu taraftarları ile birlikte doyasıya kutlayan futbolcular İznik’e dönüşünde dörtyolda meşaleler ve havai fişikler ile karşılandı. Taraftarlar futbolcuları kucaklarına alarak galibiyeti kutladılar.

BAL ligine yükseldiğimiz bu sezonda en büyük pay sporu ve sporcuyu seven ve her zaman destek olan Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’nın. Futbolcular ile bire bir ilgilendi, İznikspor Başkanı Mehmet Pösteki ve yönetiminin her zaman yanında oldu ve istenen başarı elde edildi. Teşekkürler Başkanım…

Leave A Reply

Your email address will not be published.