İZNİK’E YÜZME HAVUZU, SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ

0

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan yeni protokolle, Bursa’nın 17 ilçesine 400 milyon TL’ye yakın yeni spor tesisleri kazandırılıyor. İmzalanan protokol kapsamında 1000 seyircili spor salonu, kültür ve gençlik merkezi, kamp merkezi, iki adet gençlik kampı, 3 adet yarı olimpik yüzme havuzu, okçuluk hazırlık merkezi, atletizm salonu, spor kompleksleri, yeni gençlik merkezleri, 10 adet butik spor salonu, amatör kulüpleri için 4 nizami futbol sahası, 28 adet mahalle spor tesisi, 100 adet basketbol alanı, tenis kortları, voleybol alanları yapılacak.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, ilçe belediye başkanları ile spor kulüplerinin yönetici ve sporcuları katıldı.

İznik istediğini aldı

Bursa’da gerçekleşen törene katılan İznik Belediye başkanı Kağan Mehmet Usta yaptığı açıklamada İznik olarak taleplerimizin tamamının onayladığının altını çizerek “Bugün hem ilçemiz hem de Bursa adına gençlik ve spor yatırımlarında önemli bir gündü. Bursa genelinde 400 milyon TL’lik yeni yatırımları kazandıracak protokole imzalar atıldı. İZNİK için de Kapalı Yüzme Havuzu, Çok amaçlı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve İlçe Stadyumunun suni çim ile değiştirilmesi gibi yatırımları içeren bu projelerimizin tamamı onaylandı. Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.