İZNİK HALK EĞİTİM DE DOLU DİZGİN BİR YIL

0

İznik Halk Eğitimi Merkezi 2022 yılı etkinlik faaliyetleri anlamında Mesleki Teknik, Genel Kültür ve Okuma Yazma kursları kapsamında 85 Usta öğreticiyle 397 kurs açılarak ilçe nüfusumuzun %24’üne tekabül eden 10.844 kursiyere; 1.004 Açık Ortaokul ve Açık Lise öğrencisine hizmet vermiştir.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu projeler kapsamında;

 

  1. İşimiz Temiz Projesi

 

  1. Kurslarımızla Köylerdeyiz Projesi

 

  1. Sosyal Uyum ve Yaşam Eğitimi Projesi

 

  1. Köy Yaşam Merkezleri Projesi

 

  1. Aile Okulu Eğitimi Projesi

 

  1. Şarkılar Bizi Söyler, Bizde Şarkı Söyleriz Projesi

 

  1. Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Okulu Projesi

 

  1. 10 Bin Okul Projesi

 

  1. Okullarda Yaz Etkinlikleri Projesi devam eden projelerimizdir.

 

Şarkılar Bizi Söyler, Biz Şarkılar Söyleriz Projesi kapsamında; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleri ile kurulan idareci, öğretmen ve memurlardan oluşan Halk Eğitimi Merkezi Öğretmenler Korosu 24 Kasım Öğretmenler Gününde bir konser vererek tüm kamuoyunun beğenisini kazanmıştır.

Köy Yaşam Merkezleri projesi kapsamında ilçemiz Aydınlar, Çamdibi, Dırazali, Mahmudiye ve Candarlı Mahallelerinde Giyim, El Sanatları kurslarımız açılmıştır.

Aile Okulu Eğitimi Projesi kapsamında; okullardaki velilerimize ve ailelerimize yönelik 15 kursta 879 kişiye eğitim verilmiştir.

Merkezimiz tarafından Tarımsal, Akademik, Kültürel, Mesleki, Sportif,Mezunlara yönelik Üniversiteye Hazırlık kurslarının yanında, Kano Eğitimi, Yelkencilik, Okçuluk, Tiyatro, Cenaze Hizmetleri, Bağımlılık ile Mücadele, Robotik Kodlama, , Tehlikeli İşlerde Su Ölçme İşleri vb.. alanlarda sıra dışı ve aşağıda belirtilen kurslarımızla hizmet vermekteyiz.

Kurslarımızın hayata geçmesinde Kaymakamlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Belediye Başkanlığımıza, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığımıza, Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanlığımıza, Okul Müdürlüklerimize, Mahalle Muhtarlarımıza, S.T.K.larımıza, tüm resmi kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Yücel DOĞAN

İznik Halk Eğitimi Merkezi Müdürü

Leave A Reply

Your email address will not be published.