İznik Emniyet Müdürü Tekin, Dünya Evine Girdi

0

İznik Emniyet Müdürü Ahmet Tekin DSİ Tesislerinde gerçekleşen muhteşem bir düğünle hayatını Gözde Ursavaş ile birleştirdi.

İznik Devlet Su İşleri Sosyal Tesislerinde gerçekleşen törende gelin ve damat alkışlar eşliğinde salona girdiler. Genç çift, kendileri için hazırlanan sahnede ilk danslarını ederken; daha sonra davetliler de genç çifte eşlik ettiler. Düğün pastasının kesilmesinin ardından ise takı merasimi gerçekleştirildi.

Gerçekleşen düğüne İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Aslan, CNN Türk Haber Editörü Gazeteci Emine Munyar, Bursa Polis Derneği başkanı Ömer Zirekoğlu, Demircioğlu Grup Sahibi İhsan Aşlav, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkilileri ile Emniyet Müdürü Ahmet Tekin’in çevre il ve ilçelerden çok sayıda emniyet mensubu arkadaşları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. youtube haberleri

Çiftin nikah şahitliklerini Kaymakam Bülent Bayraktar, Emin Aslan ve Avukat Metin Uzunoğlu yaptılar. Kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanını Emin Aslan gelin Gözde Tekin’e verdi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bir an olsun yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi. Çalınan oyun havaları ile genç çift ile arkadaş, dost ve akrabaları gecenin sonuna kadar gönüllerince eğlendi.

İznik Gazetesi ailesi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.