İZNİK BELEDİYESİNDEN ESNAFA DESTEK

0

İznik Belediyesi Covid-19 pandemisi nedeniyle açıklanan tam kapanmanın ardından  belediyeye ait iş yerlerinden  2 ay daha kira alınmayacağını açıkladı.

 

2021 yılı Ocak ayı İznik Belediye Meclisi’nde koronavirüs salgını nedeniyle işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafa yönelik bir görüşme yapılmış ve mecliste oy birliği ile alınan karar neticesinde İznik Belediyesi, kiracı esnafının kira ödemeleri 2021 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında da alınmaması kararlaştırılmıştı.

 

Pazartesi günü açıklanan 17 günlük tam kapanma kararının ardından bugün esnafı sevindiren bir karar daha alındı. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta  “ Pandemi’nin ülkemizde görülmesinin ardından ilçemizde dezenfekte, hijyen ve temizlik çalışmalarımıza ivedilikle başladık ve devam ediyoruz. 7/24 esasıyla mücadele ettiğimiz pandemi döneminden en çok etkilenen esnaflarımıza elimizden gelen desteği verdik ve vermeye de devam ediyoruz.

Bu kapsamda belediye meclisimizde 2021 yılının Ocak, Şubat ve Mart aylarında belediyemize ait iş yerlerinden 3 ay kira almamıştık. Pazartesi günü açıklanan tam kapanmanın ardından zor durumda kalan esnafımızdan iki ay daha kira almayacağız. Buna pazarcı esnafımızda dahil. Bu süreci hep birlikte başaracak ve aşacağız inşallah” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.