İZNİK BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

0
İznik Belediyesi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılına eğitim kurumlarına gerçekleştirdiği ekipman desteği ile başladı.

İznik Belediyesi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılına eğitim kurumlarına gerçekleştirdiği ekipman desteği ile başladı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Elbeyli Anaokulu’na okulların açıldığı ilk günde oyuncak desteğinde bulundu.

İznik tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini dile getiren Sargın, hizmetlerin tüm öğretmenleri, öğrencileri ve velileri memnun ettiğini, çünkü kendilerinin bu konuya büyük önem verdiklerini söyledi.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde  Elbeyli İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen ekipman desteği etkinliğine İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yıldırım ve İsmail Pencik, İznik İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yücel Doğan, okul müdürü ve öğretmenler katıldı.

İznik Belediyesi eğitime ve eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına yönelik desteklerine devam ediyor. Öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yapmaya devam edeceklerini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılına anlamlı bir destek ile başlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde belediyelerin eğitim kurumlarına desteğini yasal bir hale getirmesinin ardından bizlerde ilçemizde tüm eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ufak ve büyük demeden gerek inşaat işlerinden gerekse de ders araç gereçleri anlamında desteklerimiz sürüyor. Bugün de okullarımızın açıldığı ilk günde Elbeyli Anaokulumuzun ders ekipmanları talebi doğrultusunda minik kardeşlerimize eğitici ve öğretici oyun ekipmanlarını teslim ettik. Kendilerine eğitime adım attıkları bu ilk basamaktan son basamağa kadar başarılı bir eğitim hayatı, hayırlı ömürler diliyorum. Bu süreçte değerli öğretmenlerimize ve velilerimize de başarılar diliyorum”  dedi.

İznik İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil ise konuşmasında “Bende öncelikle 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Her zaman okullarımızın her türlü ihtiyaçlarına cevap veren ve ihtiyaçlarını gideren İznik Belediye Başkanımız Osman Sargın’a teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.