İSİMSİZ İKİ KADININ HİKAYESİ “PİKARE”

0

 

Son dönemde tiyatro oyunları giderek unutulmaya yüz tutmuş olsa bile, halen hatırı sayılır izleyici sayısı ile çeşitli tiyatro oyunları çıkarılmaya ve keyifle izlenmeye devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de sevgili Filiz Adıgüzel’in yazarlığını yapıp yönettiği ve sevgili Senem Oluz’ un yönetmenliğini ve koreografisini yaptığı “Pikare” isimli iki kişilik oyun. Son dönemde adından sıkça söz ettiren “Pikare” adlı tiyatro oyunu, diğer tiyatro oyunlarından oldukça farklı ve biz izleyicilerin farklı bir pencereden bakmamızı sağlayan sıra dışı bir tiyatro oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Pikare isimli tiyatro oyunu, son dönemde adından sıkça söz ettiren sevgili Selin Türkmen ve sevgili Berna Adıgüzel’in muhteşem oyunculuğuyla hayat bulmuş bir tiyatro oyunudur.

Tiyatro oyununun konusu kısaca şöyledir; Oyun, isimsiz iki kadının, ne kadar çabalarlarsa çabalasınlar beklenen konuşmayı yapamamalarıyla açılır. Bir şeylere takılı kalırlar; bazen kendilerine, bazen kendileri olmanın önündeki engellere. Eksik olan, yetersiz kalınan nedir ki konuşmalarını yapıp video çekimini tamamlayamazlar bir türlü. Bu engel yalnızca iki kadının hikayesidir.

İsimsiz iki kadının ilginç hikayesini anlatan “Pikare” adlı bu oyun 20 Ocak cumartesi günü saat 20.30’ da TiyatrOPS’ da izleyicileriyle hız kesmeden tekrar bir araya geliyor. Siz değerli okuyucularıma tavsiyem biletler bitmeden yerini ayırtmanız. Biletler ve çok daha fazlası için tiyatrolar.com.tr ve çeşitli platformlardan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.