Işıklandırılsa çok daha güzel olacak

0

İznik Yeşil Camii Restorasyonu’nun bitmesinin ardından çevre düzenlemesi de bitme noktasına gelen Cami bahçesi gündüz kartpostallık görüntüler verse de gece karanlığa bürünüyor.

1378 yılında Çandarlı Halil Paşa tarafından yaptırılan ve minaresinde yeşil çini kullanılması nedeniyle Yeşil Cami olarak adlandırılan tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarının bitmesinin ardından proje kapsamında cami çevresi de yeniden düzenlenerek bölgeyi ayrıcalıklı bir yaşam alanına dönüştürdü. Neredeyse bitme aşamasına gelen düzenleme işi geride bıraktığımız yerel seçimler öncesinde durduruldu.

İznik Merkezindeki en büyük yeşil alan olma özelliğini taşıyan gerek öğrencilerin gerekse vatandaşların dinlenmek için tercih ettikleri Yeşil Camii bahçesi gündüz yoğun bir ziyaretçi grubunu ağırlarken gece ışıklandırma olmadığı için adeta karanlığa bürünüyor.

İftar saatinden sonra vatandaşların sahuru beklediği bahçede ki vatandaşlar “ Cami bahçesi düzenlemedin ardından çok güzel oldu fakat ışıklandırma olmadığı için akşamları çok karanlık oluyor, yetkililerden bu alanın ışıklandırılmasını istiyoruz” dediler.

 

gözlerinizi alamayacağınız kızlar iskenderun escort sitesindedir.

Leave A Reply

Your email address will not be published.