İkinci yarıda yıkıldık 2-0

Play-off grubu 2. hafta maçında Mustafakemalpaşaspor ile karşılaşan temsilcimiz İznikSpor maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.

0

Bölgesel Amatör Lige yükselme yolunda, playoff grubunda mücadelesine devam eden İznikspor ilk yarısı golsüz sona eren maçta rakibi Mustafakemalpaşaspor’a 2-0 mağlup oldu.

Yıldırım Vakıf Bera Sahası’nda oynanan mücadeleye iki takımda kontrollü başladı, ilk yarıda aradığımız pozisyonları yakalasak ta topu ağlara göndermedik.  Orta saha mücadelesi olarak geçen ilk yarıda gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odasına golsüz eşitlik ile gitti. İlk yarıda Furkan Kesikbaş sakatlanarak oyuna devam edemedi.

İkinci yarıya kötü başladık

Maçın ilk yarısına göre umutlandığımız maçta ikinci yarı her şey tersine döndü maça kötü başlayan İznikspor tabir yerindeyse üç pas yapamadı. 55 dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Şahin güzel bir vuruşla topu kaleciden geçirdi Mustafa Sevim’e ise sadece dokunmak kaldı ve 1-0 mağlup duruma düştük.

Yediğimiz golün ardından rakip oyunda üstünlük kurdu ve yaptığı baskı ile İznikspor’a top yaptırmadı. 74. dakikada defanstan çıkmak isterken kaptırdığımız topta ilk golün sahibi Mustafa penaltı noktasından yaptığı vuruşla topu bir kez daha ağlarla buluşturdu. 2-0

Maçın geri kalan dakikalarında önemli bir pozisyon yaşanmazken mücadele Mustafakemalpaşaspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Ramazan Bayramı nedeniyle 23 Nisan Pazar günü maç oynanmayacak.

Hangi çağdayız tuvaletleri kapatmak nedir ?

Maç başlamadan psikolojik olarak yenik duruma düştük. 5 bin kişi kapasiteli stadyum ikiyi bölünmüş yarısı KemalpaşaSporlu taraftarlara ayrılmış diğer yarısı ise boş bırakılmış. İznikspor’a ise 150 kişilik portatif bir tribün ayrılmış biz maçta neredeyse 700-800 kişiyiz güneşin altında oturacak yer yok telörgünün ardından maç izlemek için çaba sarf ediyoruz bunlarda yetmezmiş gibi bulunduğumuz yerde bir de tuvaletleri kilitlemişler. Stad yetkililerine söylediğimiz halde sözde anahtarlar kaybolmuş ve sonuçta tuvaletler açılmadı. Maçın oynandığı yer neresi ? Tarafsız saha. Bu mu tarafsızlık ! Bu amatör spor kulüpleri federasyonu ne iş yapar. Yada oturdukları yerden mi iş yapıyorlar. Maç başlamadan önce gerekli önlem ve tedbirler neden alınmaz. Tek kelime ile rezilsiniz. Her sene aynı terane !? Ve sonuçta yine oldu bitti. Maç oynandı tescillendi. Bu işi beceremiyorsunuz böyle ayrımcılık ve hak yemek olmaz. Vicdanınız varsa biraz kendinizi sorgulayın günah günah.

Sakatlar can sıkıyor

İznikspor geçtiğimiz sene Play-Off’larda yaşadığı talihsizliklerin aynısını bu senede yaşamaya devam ediyor. Şimdi’de Furkan sakatlanarak ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kaldı.

İlk maçta sakatlanan Mustafa Şimşek ve Erdinç’in eksikliklerini bu maçta fazlası ile hissettik. Bu sakatlıklar yetmezmiş gibi birde Furkan sakatlanarak oyuna devam edemedi. Hal böyle olunca takımın da ahengi kayboluyor. İlk yarıda başa baş oynadığımız maçta rakibin temposuna ayak uyduramadık ve maalesef mağlup olduk. Bayram nedeniyle bu hafta maç oynanmayacak bu süreçte inşallah sakatlarımız iyileşir ve takıma geri döner. Play-Off üçüncü maçını İnegöl Kurtuluşspor ile oynayacağız. Daha kaybettiğimiz bir şey yok.

Taraftar gruplarına tam not

Kemalpaşa ve İznikspor taraftar grupları maç başlamadan önce tam bir centilmenlik örneği sergilediler. İki grubun liderleri birbirlerine çiçek verdi. Futbolcuların sahaya çıkması ile iki tribünde hem İznikspor hemde Kemalpaşalı futbolcuları el ele tribünlere çağırıp alkışladılar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.