İki kardeş dumandan zehirlendi: Birinin kalbi durdu

0

Topkapı Caddesinde üç katlı binanın birinci katında çıkan yangında, dumandan etkilenen iki çocuk ağır yaralandı. 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde müdahale ettiği iki kardeş, hastaneye kaldırıldı.

Topkapı Caddesi Karadeniz Ekmek Fırını arkasında bulunan üç katlı binanın birinci katında çıkan yangında, dumandan etkilenen iki çocuk ağır yaralandı.

BAYGIN HALDE BULUNDULAR

Olay, Eşrefzade Mahallesi Topkapı mevkiinde üç katlı binanın birinci katında meydana geldi. Anne ve babanın işte olduğu bir sırada henüz bilinmeyen bir sebeple meydana gelen patlama sonucunda yangın çıktı. Evde yalnız kalan üç çocuktan ağabey Berat T. (6), kaçarak komşu eve sığınırken, Şirin T. (4) ve Yağmur. T (2), evde mahsur kaldı. Olay yerine giden itfaiye ekipleri küçük çocukları içeriden çıkarmak için seferber oldu. Camları kırarak içeriye giren ekipler, dumandan etkilenen ve baygın halde olan Şirin T. (4) ve Yağmur. T (2) adlı kardeşleri dışarıya çıkardı.

KALP MASAJI İLE HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ

Dumandan etkilenen ve baygın halde bulunan iki kardeşten Yağmur T’nin kalbi durdu. İtfaiye ekipleri olay yerinde küçük kıza suni teneffüs yaptı. 112 sağlık ekiplerinin de müdahale ettiği küçük kız kaldırıldığı İznik Devlet Hastanesi’nde doktorların çabasıyla hayata yeniden döndürüldü. Hayati tehlikesi bulunan iki kardeş Bursa’ya sevk edilirken, polis  yangınla ilgili soruşturma başlattı.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.