HUZUR EVİ SAKİNLERİ DALINDAN MEYVE YEDİLER

0

İznik İlçemiz zengin toprakları ve verimli arazisi ile Marmara bölgesinin incisi konumda bir alana sahiptir. Adeta Bursa ve İstanbul bölgesinin ambarı konumdadır. İznik Ülker Aktar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri İznik Meyve Bahçelerinde dalından topladıkları meyveleri ağız tadıyla yediler.

İznik Huzurevi YBR Müdürlüğü olarak İznik Belediyesinin desteğiyle  hayırsever işadamı Şükrü Gürün’e ait elma bahçesinde düzenlenen dalından elma toplama etkinliğine katıldı.

Taze olarak kendi topladıkları meyveleri yiyen Huzurevi sakinleri aynı zamanda bahçede kahvaltı yaptı.

Meyve Bahçesinde elma toplama etkinliğine  İznik Kaymakamı Recai  KARAL,  İl Müdür Yardımcımız Orhan Bayrak ve İlçe protokol üyeleri katıldı. Huzurevi sakinleri elma toplayıp, müzik eşliğinde çeşitli oyun havalarıyla eğlendi.

İznik Ülker Aktar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Mahmut Arık desteklerinden dolayı İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’ya, hayırsever işadamı Şükrü Gürün’e  teşekkür ediyorum. Müdür Arık “Yapılan etkinlikle  yaşlılarımızda  yaş ile birlikte ilerleyen hareket kısıtlılığının önüne geçilmesi ve sağlıklı, aktif bir yaşlanma geçirmeleri amaçlanmıştır” dedi.

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.