Hidamet Asa’nın mutlu günü

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa’nın oğlu Ahmet ile Kamil Dursun’un kızı Şevval gerçekleşen muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

0

Zeytin Kooperatifi bahçesinde gerçekleşen törende gelin ve damat alkışlar eşliğinde salona girdiler. Genç çift, kendileri için hazırlanan sahnede ilk danslarını ederken daha sonra davetliler de genç çifte eşlik ettiler. Düğün pastasının kesilmesinin ardından ise takı merasimi gerçekleştirildi.

 

Genç çiftin Nikâhını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıyarken şahitliklerini ise Bursa Milletvekili Zafer Işık, İznik Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Ak Parti Bursa il Başkanı Davut Gürkan, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Akbulut, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Başkanı Mustafa Tan yaptı.

 

Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi. Evlatlarının mürüvvetini gören Asa ve Dursun aileleri kendilerini yalnız bırakmayan aile dostlarına ve konuklara tek tek teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

 

İznik Gazetesi ailesi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.