Haydi İznik Tablet kampanyasına destek olalım

İznik’te Öğrenciler için tablet kampanyası

0

İznik’te ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet kampanyası düzenlendi.

 

İznik Kaymakamlığı ve İznik Belediyesi öncülüğünde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet kampanyası düzenlendi. Tertip edilen toplantıya Kaymakam Recai Karal, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil, İTSO başkanı Mahmut Dede ile yönetim Kurulu üyeleri İsmet Kırık ve Hüseyin Yılmaz, Esnaf Odası Başkanı Kadir Akçaalan, Esnaf kefalet Başkanı Recep Uslu, Ziraat Odası Başkanı Vahit Mutlu, BATUM derneği başkanı Bekir Uslu, Serhat İlleri Başkanı Fazıl Olgun, İKEA başkanı Serhat Aydın, ADD adına Mehmet  Akyüz, Karadenizliler Derneği başkanı Özcan Birinci ve ikinci başkan Nuri Namoğlu ile gazeteciler katıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil, 2020-2021 eğitim öğretim yılına buruk başladıklarını belirterek, “Anaokulu ve 1.sınıf öğrencilerimizden isteyenler haftada iki gün olarak eğitim görecekler. Diğer öğrencilerimiz ise uzaktan eğitimle devam edecek. İznik’te 6600 öğrencimiz bulunuyor. Bu öğrencilerimizden 5. sınıf ve üzeri olan ihitiyaç sahibi öğrencilerimiz için tablet kampanyası başlatıyoruz. İlköğretim öğrencilerimiz hariç 4500 öğrencimiz üzerinden yaptığımız tarama sonrasında 397 öğrencimizin tablete ihtiyacı olduğunu tespit ettik ve kaymakamlığımız nezninde bir kampanya başlattık” dedi.

 

İzzet Peşte tesislerinde düzenlenen toplantıda İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta kampanya’ya 150 tablet ile katılacaklarını söylemesinin ardından İTSO Başkanı Mahmut Dede ise 100 tablet alacaklarını belirtti. Esnaf Kefalet Odası Başkanı Recep Uslu kampanyaya 50 tablet, İKEA başkanı Serhat Aydın 50 tablet, Kadir Akçaalan 10 tablet, Serhat İlleri Başkanı Fazlı Olgun 5 tablet, Hüseyin Yılmaz 5 tablet ile kampanyaya destek vereceklerini beyan ettiler. Toplantıya katılan diğer STK temsilcileri ise yönetim kurulları ile görüşmelerinin ardından yardımda bulunacaklarını belirttiler.

 

Tablet kampanyasına katılmak isteyen kurum, kuruluş ve vatandaşlarımız Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil ile irtibata geçebilirler.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.