“YILIN VALİSİ” MÜNİR KARALOĞLU

0

Dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel Yarışması olan Golden City Awards 2016’ın ödül töreni İstanbul Kongre merkezi’nde yapıldı.

Geleceğin şehirlerine önemli bir bakış açısı sağlayarak, şehircilik alanında süregelecek pek çok faaliyetlerle kentlerin gelişmesine, markalaşmasına öncülük etmeyi, bölgesel , ulusal ve uluslarası arenada şehirlerin cazibelerinin arttırılmasının amaçlandığı ve bununla beraber bir şehre önem, değer, farkındalık, kalite, kolaylık, yaşanabilirlik, gelişmişlik, çekicilik, model olma, cazibe gibi artı değer katan kent yöneticilerinin, projelerin, mekanların, fikirlerin, kurumların başarı ekseninde hayata geçirdikleri hizmetler ve çalışmalarının ödüllendirildiği Golden City Awards 2016’da halkın başarılı bulduğu Kent Yöneticisi Alanında yılın “En Başarılı Kent Valisi” Ödülüne layık görülen Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun ödülünü Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu aldı.

“En Başarılı Kent Valisi” seçilmekten onur duyduğunu belirten Vali Karaloğlu:” Öncelikle oyları ile bizi bu ödüle layık gören halkımıza teşekkür ederim. Böyle bir ödüle layık görülmekten onur duydum.Bu ödül Bursa için, Ulu Şehir için yapacağımız çalışmalarda şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma artı yönde motive sağlayacaktır. Ben halkımıza ve organizasyondaki bütün yetkililere teşekkür ediyor,hepinize sevgi saygı sunuyorum.”dedi.

BİR ÖDÜL DE EMITT’TEN

Bursa Valiliği bu yıl 20.düzenlenen,Uluslararası turizm sektörünün ileri gelenlerini buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT)’nda “En Etkin Organizasyon ve İşbirliği” ödülüne layık görüldü.

Son yıllarda Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri, STK’lar ve Bursalı turizm yatırımcıları ile birlikte Bursa’yı dünyanın en etkin “Marka Şehri” yapma yolunda başarılı organizasyonlara imza atan Bursa Valiliği aldığı ödüllere bir yenisini ekledi.

EMITT 2016 Fuarında “Şehrin 5 Hali” temasıyla uluslararası düzeyde dikkatleri üzerine çeken Bursa Valiliği Beylikdüzü- TÜYAP’tan “En Etkin Organizasyon ve İşbirliği” ödülü ile ayrıldı.

“En Etkin Organizasyon ve İşbirliği” ödülünü Bursa Valiliği adına alan Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu:”Öncelikle Ulu Şehir’in tanıtımı için bu fuara emek veren tüm arkadaşlarımızı ve proje ortaklarımızı Sayın Valimiz Münir Karaloğlu adına kutluyorum. Aldığımız bu ödül Bursa’mızı turizmde hak ettiği noktaya getirmek için doğru yolda yürüdüğümüzün nişanesidir.”şeklinde konuştu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.