TÜGVA’dan İznik’e Temsilcilik

0

İznik Belediyesi Kayıkhane Tesislerinde gerçekleştirilen görevlendirme toplantısına TÜGVA Bursa İl Temsilcisi Hüseyin Yavuz ve yönetiminin yanında çok sayıda İznikli genç katıldı.

TÜGVA Bursa İl Temsilcisi Hüseyin Yavuz konuşmasında, “Türkiye Gençlik Vakfı, birkaç gencin inisiyatifiyle kurulmuş, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan çekinmeyen bir gençlik vakfıdır. TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın ihtiyaçlarını iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmaktadır. İznik ilçemizde de temsilcilik görevine Engin Semerci arkadaşımız getirildi. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

TÜGVA İznik İlçe Temsilciliği’nde ise koordinatörlükler şu isimlerden oluşuyor; İlçe Temsilcisi Engin Semerci, Ortaokul Koordinatörlüğü Erhan Turan, Lise Koordinatörlüğü Enes Yüksek, Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğü İbrahim Topuz, Kadın ve Aile Koordinatörlüğü Sümeyye Tosun, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Oğuz Yıldırım, Eğitim Koordinatörlüğü İbrahim Uslu, Medya – İletişim Koordinatörlüğü Samet Şimşek, Teşkilat Koordinatörlüğü Oğuzhan Akbulut, Çalışan Gençlik Koordinatörlüğü Ali Bodur ve Genel Sekreter Enes Çakar.

Yönetim ise, Murat Ceylan, Niyazi Balcı, H.İbrahim Katılmış, İsmail Ateş, Burak Oruç, Mustafa Gül, Hakan Can, Emre Aslan, Enes Sert, Emre Akın, Cem Orhan, Vedat Kılınç, Zarife Türkoğlu, Elif Er, Gamze Nevin Güçük, Ümmühan Kaya, Ali Fuat Boncuk, Ferhat Seyhan, Tuğba Ay, Murat Küçük, Emre Ayaş,Abdülmetin Er, Ramazan Savaş, Salih Güzel, Serap İlçin, Ömer Er, Ahmet Yılmazer,Şenol Poyraz, Gökhan Aşık, Ümit Güneş, İsmail Girgin, Bekir Koç, Adem Sardoğan, Yusuf Yılmaz, İsa Demirci, Orhan Delikanlı, Servin Tınmaz ve Seçkin Özdemir.


Leave A Reply

Your email address will not be published.