VERGİ DAİRESİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, geçtiğimiz aylarda bu kapsamda İznik’te bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuşlardı.

Yapılan çalışmanın ardından gerçekleştirilen açılış törenine İznik Kaymakam V.Suat Seyitoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, İl ve ilçe genelinden çok sayıda protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş açılışta yaptığı konuşmada “Milletimizin hak ettiği kaliteli kurumları bir bir hayata geçiriyoruz. Milletimizin personelimiz ile birlikte işlerini en hızlı şekilde, güler yüz ve tatlı dil prensibiyle ortaya koyabileceği ortamları oluşturuyoruz. İnşallah bu çalışmaları ilçelerimizde bir bir gerçekleştireceğiz. Katılımınızdan dolayı her birinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yenişehir Kaymakamı ve İznik Kaymakam Vekili Suat Seyitoğlu ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ da yaptıkları konuşmalarda 15 Temmuz Destanı ile ilgili mesajlar vererek, İznik Vergi Dairesi Binasının ilçeye ve İzniklilere hayırlı olmasını temenni ettiler.

Başkan Sargın “Aziz Türk Milleti Her Şeyin En İyisine Layıktır”

Açılışta konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “İlçemizin merkezi yerinde bulunan mevcut eski hükümet konağı binası adeta ilçemizin vitrini konumunda. İlçemizi ilk ziyaret edenlerin karşısına çıkan bir bina. Bu kapsamda yapılan proje çalışmaları ile ilçemize yakışır bir şekilde yapılan düzenleme sonrası bina yeni görünümüne kavuştu. Gerek çevresi ve gerek dış görünümü ile ilçemize yakışır bir bina oldu. İznikli hemşerilerimiz ve ilçemiz her şeyin en iyisi ve en güzeline layıktır. Tarihte ecdadının yazdığı tarih gibi 15 Temmuz’da da göğsünü ülkesi ve milleti için siper eden bu aziz millet her şeyin en iyisine layıktır. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize ve hemşerilerime hayırlı olsun diyorum” dedi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.