Play-Off İlk Maçımız Pazar 14.00’da Yenişehir’de

0

6 takımın Bölgesel Amatör Lige yükselmek için mücadele edeceği Süper Amatör lig Play-Off maçları Pazar günü oynanacak maçlar ile start alıyor.

İznikspor Play- Off müsabakalarında sırası ile Kafkasspor, Karacabey Belediye, Zaferspor, Hamitler ve Gürsü Belediye Spor ile karşılaşacak. Lig usulüne göre tek maçlı sistemde oynanacak Play-Off’ta lider olan direkt BAL’a çıkarken ikinci ve üçüncü takımlar ise BAL’dan düşen takımla 1 baraj maçı daha oynayacak.

Play-Off müsabakalarının 1.Hafta maçlarında İznikspor – Kafkasspor (Yenişehir stadı)

Gürsu Belediye spor – Hamitler spor (Merinos stadı), Zafer Spor – Karacabey Belediyespor (Yenişehir stadı) ile karşılaşacak.

Kritik maçlar öncesinde gazetemize açıklamalarda bulunan teknik sorumlu Yunus Emre Ülker “ takımımızda şuan eksik yada sakat futbolcu bulunmuyor oynadığımız maçlara bakıldığında normal şartlarda gruptaki tüm takımları yenecek güçteyiz fakat bu yükselme maçlarının havası belli olmuyor. Hiçbir maça garanti gözü ile bakamıyorsunuz biz buna geçtiğimiz senelerde şahit olduk. Cuma günü son idmanımızı yaparak maç saatini bekleyeceğiz. İlk maç bizim için çok önemli bu önemli maçta da bizim İznikspor olarak taraftarımıza ihtiyacımız var. Onların coşkusuna ve gücüne ihtiyacımız var. Sizlerin aracılığı ile Pazar günü Yenişehir’de oynanacak maça tüm sporsever taraftarlarımızı takımlarına destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.