Abdulvahap’a İlk Kazma Vuruldu

0

Bayraktepe projesi kazı ve sondaj çalışmaları başladı. İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Aziz Elbas, Uludağ Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şahin, Bursa Büyükşehir İlçe Koordinatörü Serkan Acar ve İznik Müze Müdürü Haydar Kalsen çalışmaları yerinde inceledi.

İznik Müze Müdürlüğü kontrolünde gerçekleştirilen sondaj kazı çalışmaları hakkında bilgi veren Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Aziz Elbas ” Bayraktepe proje çalışmalarını başlattık. Kazı ve sondaj çalışmaların ardından projenin diğer aşamaları devam edecek” dedi.

Abdulvahap tepesindeki kazı ve sondaj çalışmaları yerinde inceleyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise ” Abdulvahap Tepesi (Bayraktepe) Çevre Düzenleme projesini bugün Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kazı ve sondaj çalışmalarını başlattık. Vizyonel projelerinden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ederi. Vizyon projelerimizden biri olan Bayraktepe projesi şimdiden hayırlı olsun”dedi.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan” Bayraktepe projesi İznik’e ivme kazandıracak. Böyle güzel proje katkı koyanlara teşekkür ediyor, şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.